Ars Oil

ca cineva care are 5’9 ”, știu prea bine această luptă.

ca cineva care are 5’9 ”, știu prea bine această luptă.

Toate hainele lor sunt făcute din plase de pescuit reciclate. Am făcut idei despre cum să reutilizați deșeurile pe tot parcursul acestui proces și am încercat de fapt multe tipuri diferite de deșeuri, de la deșeuri de cafea la deșeuri de plastic, spune Tanya. În cadrul industriei modei, s -a concentrat foarte mult pe transformarea paielor și a sticlelor din plastic în îmbrăcăminte. Dar, și -au dat seama că plasele de pescuit ar putea avea un impact mai mare.

povești conexe În timp ce gri, pantaloni de pulover supradimensionați sau pantaloni scurți de biciclete negre clasice, cu siguranță, își au locul în linia dvs. de îmbrăcăminte de toamnă, poate fi momentul să oferiți Groutfit -ului dvs. un upgrade feminin. Dance Activewear, în special piese inspirate de balet, are un moment, iar aspectul ridică barele de athleisure.

Recent, mărci precum Alo, lăsate vineri, iar Voices Outdoor au lansat toate îmbrăcămintea de dans – salutând tutusul pufos – care se simte grațios și conceput pentru scena centrală. Există o mulțime de culturi, decupaje și găuri de cheie, amestecând cantitatea perfectă de funcție cu feminitatea.

În timp ce nu vă spunem absolut să scăpați de jambierele de compresie preferate sau de sutienele sportive cu impact mare (Există și un timp și un loc pentru ei, cum ar fi un antrenament HIIT)-spunem doar că aceste opțiuni inspirate de balet merită să le purtați în studio și nu numai, nu sunt necesare acreditări de dans.

nu donați ‘ Nu trebuie să fie o balerină pentru a purta aceste piese de îmbrăcăminte de dans activ

voci în aer liber toată ziua înfășurarea Longsleeve-68,00 USD

realizată din cel mai bine vândut material Cloudknit al mărcii, acest blat serios elegant este la fel de confortabil așa cum sugerează numele său. Este cu adevărat o piesă versatilă care poate fi purtată cu mult dincolo de studio.

Cumpărați acum Voices Outdoor Smooth 7/8 Legging-88,00 USD

nou de la OV, aceste jambiere ultra-slick sunt strânse, dar nu sunt restrictive; Ei contur corpul tău în timp ce te îndoaie, răsuciți și răsuciți. Împerechează cu sutienul sportiv potrivit pentru un set ușor de potrivire.

Cumpărați acum Voci Outdoor All Day Shornsleeve – 52,00 USD

strat în acest top de cultură peste un sutien sport sau un cod de corp la flashdance. Este confecționat din aceeași țesătură de cloud buttery ca deasupra învelișului de mai sus, așa că pregătește -te pentru a fi înnebunit în moliciune.

Magazin acum povești înrudite Pentru o mulțime de femei, 50 de ani este atunci când le -au lovit cu adevărat pasul, mai ales când vine vorba de sănătate. În acest moment, probabil știți ce tip de plan de mâncare te face să te simți cel mai bine și ai experimentat cu suficiente tipuri diferite de antrenamente, încât știi ce te distrezi de fapt.

Dar, în alte moduri, se poate simți mai provocator. Datorită menopauzei, corpul tău se schimbă în moduri care s -ar putea să nu fie întotdeauna binevenite. S -ar putea să vă simțiți mai mult să faceți un antrenament pe care îl zdrobiți cu doar câțiva ani înainte. Sau poate că noi griji îți intră în minte, cum ar fi pierderea oaselor sau păstrarea inimii sănătoase. Acesta din urmă este un cardiolog care aud despre multe de la femei de peste 50 de ani.

cardiologi Harvey Kramer, MD și Matthew Budoff, MD spun că există câteva sfaturi despre sănătatea inimii despre care discută cu toți pacienții lor de peste 50 de ani. Aici, ei împărtășesc ceea ce sunt, astfel încât să poți trăi și ei. Începeți prin a fi sigur că inima dvs. este sănătoasă pentru a începe.

Dacă aveți probleme cu privire la inima voastră sau nu ați fost la un control de ceva vreme, dr. Kramer, care lucrează cu Nuvance Health , spune că ar trebui să rezervați cu siguranță ceva timp cu medicul dumneavoastră. În timpul examinării de sănătate, medicul dumneavoastră ar trebui să vă evalueze riscul pentru boli de inimă pentru a fi sigur că inima dvs. este sănătoasă și să identifice orice factori de risc pentru dezvoltarea bolilor de inimă în viitor, spune dr. Kramer. Un examen ar trebui să includă istoricul medical, un fizic cu verificare a tensiunii arteriale și examen cardiac, o electrocardiogramă (ECG) și lucrări de laborator pentru a determina nivelul de zahăr din sânge și profilul lipidic. (El adaugă că, de asemenea, vă puteți asuma riscul pentru boli de inimă folosind estimatorul de risc al Asociației Heart Association.)

Povești conexe A fi înalt are avantajele sale, dar nu atunci când vine vorba de purtarea de corpuri. Pentru aceia dintre noi cu torsuri mai lungi, corporalele pot fi un coșmar potrivit. Ca niște jambiere și blugi, ei pot fi adesea prea scurti și nu acoperă tot ceea ce îți dorești (dacă îmi prinzi derivă). Sigur, există o mulțime de stiluri din care să alegeți, dar găsirea a ceva care este de fapt confortabil este mult mai greu decât arată. Din fericire, acolo intrăm pentru a salva ziua. Cu plăcere.

ca cineva care are 5’9 ”, știu prea bine această luptă. Am avut partea mea corectă de corpuri pe care a trebuit să le întorc din cauza problemelor potrivite. Dar există vești bune. Nu mai trebuie să alegeți între stil și confort. Pentru a găsi un costum de corp care funcționează pentru tipul dvs. de corp, vă ajută să căutați stiluri care să ofere multă întindere și să aibă curele reglabile, astfel încât să vă puteți juca cu potrivirea.

cele mai bune corpuri pentru oameni înalți

Abercrombie & amp; Fitch ’90s Seamless Tank Bodysuit – 39,00 USD

când vine vorba de bodysuits, abercrombie & amp; Fitch este o mină de aur. Retailerul are o mulțime de stiluri care se potrivesc diferitelor tipuri de corpuri, iar acest costum nu face excepție. Fabricat din țesătură netedă din nylon, acest costum este de bază perfectă pentru a -ți rotunji garderoba, datorită designului său super elegant. De asemenea, vă oferă o mulțime de întinderi și vine în mai multe culori diferite, inclusiv alb, verde măslin și albastru închis.

Cumpărați acum Coloda pentru femei Laolasi Women’s Turtleneck – 20,00 USD

gata pentru toamnă? Acest costum de corp vine în 30 de culori, modelate și modele. Ne place acest costum de gudron verde, din moment ce ne catapulteze în toamnă și a inspirat deja atât de multe idei de ținute. Fabricat dintr-un amestec rayon-spandex, acest costum este întins-deci nu vă faceți griji cu privire la disconfort. Este atât de moale, veți uita că este chiar un costum. Da – este * asta * confortabil. Și pentru ușurință, vine cu două închideri de prindere.

Cumpărați acum Agolde Rianne BodySuit – 68,00 USD

Dacă doriți să vă mențineți garderoba simplă, alunecați pe acest costum adgolde pentru a crea un aspect casual chic. Aruncați-l cu blugii și tocurile favele și cu tocurile și veți obține potrivirea perfectă de zi cu noapte. După cum a comentat un recenzor: „Potrivirea și materialul sunt dincolo. Cum ar fi, inegalabil. Superba tăietură superioară, care nu arată o boob laterală nebună, cameră pentru a purta un sutien cu dungi obișnuit (adică nu. Pe măsură ce toamna se apropie, poate fi timpul să ne regândim (mai degrabă, să re-optimizați) garderoba noastră. Pentru unii, asta înseamnă jachete calde, îmbrăcăminte de sală și ținute confortabile în jur. Și dacă vă gândiți să vă schimbați îmbrăcămintea activă în acest sezon de vreme rece pentru a vă pregăti pentru diminețile și nopțile mai răcoroase, aveți noroc: Carbon38 are o vânzare majoră la timp pentru toamnă.

Pentru o perioadă limitată de timp, retailerul oferă 30 % reducere la sute de stiluri în timpul vânzării masive de cădere. Aveți multe dintre care să alegeți: jambiere, pantaloni de yoga, topuri de sutiene la modă, jogging, cămăși cu mâneci lungi și multe altele. Vânzarea este o mină de aur totală pentru oricine se gândește să adauge noi aspecte la dulapul lor de antrenament în această toamnă. De fapt, puteți înscrie alegeri de la alte mărci majore, inclusiv Adidas, Alo Yoga și Nike. De exemplu, acest top de rezervor Nike Boxy este pregătit pentru apucături pentru mai puțin de 40 USD. De asemenea, adidașii de la Superga Cotu pe scară largă pe care celebritățile nu le pot înceta să le poarte sunt disponibile pentru doar 60 USD (!!!) dacă dulapul dvs. are nevoie de câteva lovituri la modă. Asigurați -vă reducerea. Deși nu este clar când se încheie vânzarea, cel mai bine este să scoateți unele dintre stilurile dvs. fave, deoarece unele stiluri au început deja să se vândă. Iată o privire asupra unora dintre cele mai de remarcat stiluri pentru a vă strecura pentru dulapul dvs.

Cele mai bune alegeri din vânzarea de cădere a carbon38

CARNIBBED CARBN38 – 88,00 USD

iau 30 la sută cu stocul de cod

Disponibil în 13 culori, acest rezervor cu nervuri este partea de sus care arată bine atât ca un vârf de performanță, cât și ca aspect în stil de stradă. Nu numai că are o țesătură texturată măgulitoare, dar are și un sutien de raft încorporat pentru a vă oferi un suport suplimentar.

Cumpărați acum Jacheta cu glugă Carbon38 în Cloud Compress /P>

Ca toate aceste stiluri Carbon38, acest sacou este combinația perfectă de stil și performanță. Cusăturile ciupite ajută la crearea unei siluete subțiri, în timp ce țesătura cu umiditate vă ajută să vă mențineți răcoarea în timpul zilelor de antrenament de înaltă intensitate.

Cumpărați acum carbon38 periat cu pantaloni laterale-108,00 USD

Take 30 % din cod cu cod Stockup

pentru orele pe care doriți să le dați înapoi sau să vă lăsați rapid la magazin pentru unele erori, acest vârf cu nervuri face cel mai confortabil complice. Designul slouchy creează o potrivire super confortabilă în umeri, în timp ce depozitul V-Neckline oferă o siluetă măgulitoare.

Magazin acum povești înrudite Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Una dintre cele mai distractive părți de lucru la Well+Good – Situat de la prânzurile gratuite de joi – este să testezi unele dintre cele mai bune produse de înfrumusețare de pe piață. Echipa noastră de editori dedicați are sarcina de a preleva unele dintre cele mai bune produse de îngrijire a părului, îngrijire a pielii și machiaj de pe piață și a decide despre care dintre ele merită să vă spuneți. După cum vă puteți imagina, am acumulat o mulțime de produse în arsenalele noastre, dar există câteva încercări și călătorii care se ocupă constant de lista noastră de favorite.

cea mai tare parte? Multe dintre produsele noastre se întâmplă să fie, de asemenea, printre bestseller-urile Sephora, ceea ce înseamnă că restul lumii îi iubește la fel de mult ca noi. Parcurgeți pentru a cumpăra alegerile noastre, fiecare merită greutatea lor moleculară în recenzii de cinci stele.

Sfat

cu Well+Good Shop, puteți adăuga acum produse în coșul dvs. de pe această pagină. Doar faceți clic pe produsul de mai jos și mai multe detalii vor apărea într -o fereastră nouă. Apăsați „Adăugați în căruță” și voila! Asta e! Pe măsură ce citiți mai multe articole din magazin, puteți continua să adăugați produse în coș și să consultați când sunteți gata (căutați pictograma coșului din partea dreaptă a ecranului).

machiaj

Merit Clean Lash Linsening Mascara – 26,00 USD

„Rareori fac rave despre produsele de înfrumusețare, dar îmi place absolut acest rimel de merit”, spune Tamara Pridgett, editorul de frumusețe și fitness Well+Good. „Simt că îmi oferă toată drama și volumul pe care îl doresc, în timp ce încă îmi fac cumva genele să pară naturale. În plus, nu se aglomerează deloc, ceea ce este minunat dacă nu ești prea priceput să aplici machiaj ca mine. În vârstă în timpul înaltei tuburilor suculente ale https://harmoniqhealth.com/ro/ lui Lancôme, am petrecut cea mai bună parte a vieții mele de adult în căutarea unui luciu care să -mi ofere buzelor același fel de luminiscență. Am găsit-o sub forma lui Fenty’s Gloss Bombs, care oferă o serie de culoare de culoare, plus strălucire maximă. Nu sunt lipicioase sau goopy și stau perfect în loc chiar și sub limitele unei mască.

Magazin acum Juliette are o armă nu un parfum – 135,00 USD

Îmi place să mă gândesc la asta ca fiind iubitul Jean din Colecția mea de parfumuri. Îl port tot timpul, iar parfumul său proaspăt se simte corect dacă îl împerechez cu jambiere sau cu o rochie de cravată neagră (pentru ceea ce merită, l -am purtat în ambele scenarii). Este conceput pentru persoanele care tind să se ferească de parfumurile standard și oferă o aromă de durată care nu este niciodată exagerată.

Magazin acum povești înrudite Nu trebuie să faceți un pendul sau să transportați cristale în sutien pentru a canaliza îndrumarea spirituală (dar, cum ar fi, puteți, dacă doriți!). Numiți -l pe intestinul dvs., intuiția sau îndrumarea universală, dar vocea ta interioară acționează ca un GPS nesăbuitor de puternic pentru a ghida deciziile pe care le luați – fie că urmează să -și dea seama de nudurile interne pentru a vă șterge jobul corporativ și pentru a vă înscrie la formarea profesorilor de yoga sau doar știind doar știind Când ai nevoie de mai mult somn în viața ta. Trebuie doar să înveți cum să te apuci de intuiția ta și apoi să acționezi pe acele șoapte, chiar și atunci când par să nu aibă niciun sens logic.

Bine, dar ce se întâmplă dacă greierii este tot ce auziți? Cum auziți de fapt acea voce interioară? Pentru a ne ajuta să răspundem la această întrebare, ne-am așezat cu antrenorul de viață din Los Angeles și profesorul de respirație, Gwen Dittmar, pentru a-și cere sfaturi despre cum să-ți auzi vocea interioară.

1. Creați spațiu pentru ca vocea dvs. interioară să vină prin

„Unul dintre motivele pentru care oamenii nu aud intuiția lor sau au încredere în ea sau o urmează este pentru că nu există spațiu pentru ca acesta să vină”, ” Spune Dittmar. Soluția? Timp mai liniștit.

„Rugăciunea cere de fapt [pentru îndrumare] și apoi meditația este spațiul pe care îl creați pentru a putea auzi răspunsul”, explică ea. Indiferent dacă te strecori pentru o plimbare rapidă a naturii sau meditezi în mașina ta înainte de muncă, încorporați mai mult timp liniștit în ziua voastră pentru a fi doar prezent și a asculta ce se întâmplă pentru dvs., va face toată diferența.

și nici nu trebuie să ieșiți din calea dvs. pentru a -și croi timpul liniștit, ci doar să -l strângeți în activități fără minte pe care le faceți deja, cum ar fi spălarea vaselor, dușul sau exercițiile fizice. Vei fi uimit de înțelepciunea care poate trece atunci când ești cu cot adânc în săpun.

povești conexe Când sunteți la o primă întâlnire sau vorbiți cu cineva pe care este posibil sau nu să nu -l zdrobiți, vă întrebați vreodată dacă sunt, bine, în voi? Niciodată, nu?

O lume în care puteți spune dacă cineva vă place imediat ar putea economisi nenumărate ore de deliberare asupra mesajelor text cu BFF -urile dvs., situații fantomatice (cel mai rău) și speranțe mari nejustificate (triste, dar adevărate). Aceasta este exact lumea în care Vanessa Van Edwards trăiește: ca expert în limbajul corporal de bună credință, autorul și profesioniștii Watcher (adică, a efectuat nenumărate studii comportamentale) poate citi mesajele pe care alții le trimit prin intermediul unor indicii non-verbale.

Pe parcursul unei date de cafea de 30 de minute, de obicei trimiteți peste 800 de semnale non-verbale.

Pe parcursul unei date de cafea de 30 de minute, de obicei trimiteți peste 800 de semnale non-verbale, dar ești foarte inconștient să le trimiți sau să le primești, spune Van Edwards. Să știi ce faci este foarte împuternicit.

Există de fapt modalități de a trimite semne subtile că îți place pe cineva – și da, poți face acest lucru fără a fi evident sau cheesy. Totul este în limbajul corpului tău. După ce sunteți familiarizați cu indicii speciali, este ca și cum ați vedea lumea în HD, spune ea. Vedeți brusc toate aceste lucruri minore care au fost întotdeauna acolo, dar nu ați observat niciodată. Ah, posibilitățile.

Continuați să citiți pentru cele mai importante trei semnale de limbaj corporal pe care să le cunoașteți în jocul romantismului, potrivit lui Van Edwards.

Foto: Stocksy/Dimitrije Tanaskovic

Angling

Primele lucruri în primul rând: poziția dvs. (și partenerul dvs. de conversație) spune multe despre interes – și poate rezulta din ceva la fel de minor ca locul în care vă îndreaptă picioarele. Când cineva este în tine, vrea să se apropie cât mai mult, explică Van Edwards. O persoană își va unghi picioarele spre persoana care este cea mai interesată, pentru că în mod inconștient vor să se îndrepte spre ei. Este front.